stundande vardag och sommaren som varit.

vardag med vanliga rutiner igen ska faktiskt bli rätt skönt. efter en alltigenom rörig vår och ett hysteriskt avslut på sommaren med två rest-tentor så har jag börjat samla mig lite:

har städat på rummet,
satt in mina högar av papper i pärmar,
börjat läsa lite i litteraturen inför första kursen här nu,
umgåtts med vänner jag inte hunnit med under våren,
gått regelbundet till kyrkan och verkligen fått in en bönerutin i vardagen vilket känns grymt bra!
insett att om vi bara förtröstar på Honom så hjälper Han oss och det löser sig. och fastän jag, om någon, verkar vara lite extra trögfattad när det gäller det ibland så visar Han det om och om igen. det var som stefan sa i filla att Gud är inte den som är långsint och minsann ska säga "vad var det jag sa" och visa vem som hade rätt, utan Han bara finns där med öppna armar och väntar. och det, är verkligen helt fantastiskt. och vi är så oförtjänta av det...och det är väl därför det känns som att lovsjunga Herren är det mest naturliga i hela världen!

Idag var jag med en bekant i Immanuelskyrkan på deras "153" möte...ett möte klockan 16.00, och ja, det var mest studenter där ;) (som tar sovmorgon! skratt). något som gjorde mig alldeles varm i hjärtat var hur vänliga människorna var..jag var helt ny där, och kände visserligen D lite, men folk bara tog sig an en, hälsade, pratade och ville veta vem man var. jag kände mig otroligt välkommen och ärligt talat, trots att det verkligen inte borde vara så, så är det få kyrkor där man bara känner att "oj, här känner jag mig hemma. här ser folk mig". man märker det så tydligt när man kommer utifrån..i sin egen församling blir man lätt lite hemmablind. det måste vi sannerligen bli bättre på! :o)

tänkte uppdatera med lite fler bilder från sommaren..framförallt från konfalägret då jag iår gjorde debut i köket och skippade ledar-rollen. det var annorlunda, otroligt lärorikt och fantastiskt kul! framförallt var det ett grymt köksteam :)


jag och carl vid stekbordet!

Här står jag och Carl vid stekbordet på Stora Strand och har stekt ca 25 av 300 fattiga riddare till middagen! 


Skära lök var en av huvudsysslorna och tack vare Evas glasögon gick det bättre!

Här skär L lök...det avr minst sagt en av huvudsysslorna på lägret och tack vare Evas glasögon blev det mycket mindre tårar. :)

image25
Fighting for Jesus! :)

"'cause we´re in the Lord´s army, yes sir!" en amerikansk låt som L lärde oss som funkar väldigt bra i pauserna mellan undervisningspassen...likaså under ledarutmaningen (då vi vann) mot konfirmanderna! :)

more pics to come, en annan gång. :)



kom ihåg att Du är värdefull och älskad av Gud.


Ps 139: 5  Du omger mig på alla sidor, jag är helt i Din hand

bara du.

Ingen som du Gud, kan ge mig frid och mening med mitt liv.
Det enda som betyder nått är att söka dig och se dig som du är.


bara du, kan möta all min längtan.
bara du, kan andas liv i mig
bara du, ger glädje som är evig
bara du, hör mig när jag ber.


Fader, jag älskar dig
kom rör vid mig, jag längtar efter dig.
din härlighet förvandlar mig.
låt din kärlek genomströmma mig.



Jesus. jag behöver dig.