som en öppen bok.


predikan i filla idag var bara grym! vi fick höra en otroligt bra predikan om nåd. ett litet ord bestående av 3 bokstäver..men så oändligt mycket större i sin helhet. det talades om vad som väntar oss när vi kommer hem. det är nåd. denna predikan varvat med sjyst praise av samuel ljungbladh, så va kvällen gjord! efter detta följde en kopp te, en lovsångsstund, bibelläsning och bön hos den som betyder allra mest. det fick mig att bli varm i både mage och hjärta.

tankesnurr om allt mellan himmel och jord.

äntligen äntligen.

kan det få bli bra nu? jag bara hoppas och ber. för mer kan jag inte göra.

jag vet iallafall att jag inte mått varken sämre eller bättre någon gång än vad jag gjort i omgångar under det här halvåret. min mage har knutit sig av rädsla och oro, mina ögon varit svullna och röda av tårar och jag har varit helt slut efter känslan av att bara inte orka med mer. andra dagar har jag haft fjärilar i magen, jag har snurrats runt i luften, varit älskad, och Känt att jag varit det.  

så mycket kaos.
så mycket kärlek.

två tentor hänger över mig som ett moln på himlen nu också. jag vill mycket mycket hellre bara springa till akademibokhandeln och införskaffa den nya kurslitteraturen om mänskliga rättigheter..åh, jag bara längtar! men istället har jag två fantastiskt inspirerande tentor om familjerätt och arbetsrätt att skriva eftersom jag så lägligt fick både migrän och 40graders feber på tentadagen i våras.

ett roligare projekt är att jag vill börja sticka igen. även sy om kläder, sy nya kläder. mitt första projekt är bara en riktigt stor grovstickad halsduk, det är hett i höst, och jag bara längtar efter att få svepa den omkring mig :) hittade dessutom, med J-s hjälp, en helt lovely höstjacka på Zara idag...den kanske finns kvar nästa vecka. hoppas hoppas. nya byxor införskaffades också..av den mer strikta, men propra varianten.supersnyggt! hösten-here I come :o)